Bible Studies: Mary, the Mother of Jesus – Part II
Questions Summary
0 of 24 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 241. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- To present Him to the Lord
 
- 
				Question 2 of 242. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. A righteous devout man 3. That he would not die until he had seen the Lord’s Christ 
- 
				Question 3 of 243. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. That he had seen God’s salvation, a light for revelation to the Gentiles and for the glory to His people Israel 
- 
				Question 4 of 244. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. That Jesus was destined to cause the falling and rising of many in Israel, so that the thoughts of many hearts would be revealed and that a sword would pierce Mary’s soul too. 
- 
				Question 5 of 245. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. An elderly prophetess who never left the temple 
- 
				Question 6 of 246. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. The Child, to all who were looking forward to the redemption of Jerusalem 
- 
				Question 7 of 247. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. “Where is the one who has been born King of the Jews?” 9. Worship the child 
- 
				Question 8 of 248. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. Sent for the Magi and told them to find the child and report back to him so he could worship him also 
- 
				Question 9 of 249. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. By a star that went ahead of them until it stopped over the place where Jesus was 
- 
				Question 10 of 2410. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. They worshipped Jesus and then presented him with their treasures of gold, incense and myrrh. 
- 
				Question 11 of 2411. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. They were warned in a dream not to. 
- 
				Question 12 of 2412. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. They returned to their home in Nazareth 15. He grew and became strong and was filled with wisdom and the grace of God was upon Him. 
- 
				Question 13 of 2413. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. For the Feast of Tabernacles 17. Jesus stayed behind, but his parents were unaware of his absence. 
- 
				Question 14 of 2414. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. First they searched for Him among their relatives-and friends: When they did not find Him they returned to Jerusalem. 
- 
				Question 15 of 2415. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. In the temple, speaking to the teachers 20. They were amazed at His understanding and answers. 
- 
				Question 16 of 2416. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. She rebuked Him. 22. He said, “Didn’t you know I had to be in my Father’s house?” 
- 
				Question 17 of 2417. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. That she did not understand what He was saying, but she treasured all these things in her heart 24. He grew in wisdom and stature and in favor with God and man. 
- 
				Question 18 of 2418. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint25. There was no more wine. 26. “Why do you involve me? My time has not come.” 
- 
				Question 19 of 2419. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint27. “Do whatever he tells you.” 
- 
				Question 20 of 2420. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint28. The water had turned into wine. 
- 
				Question 21 of 2421. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint29. His mother and brothers 30. “Whoever does God’s will is my brother and sister and mother.” 
- 
				Question 22 of 2422. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint31. His mother 
- 
				Question 23 of 2423. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint32. “Dear woman, here is your son.” 33. “Here is your mother.” 
- 
				Question 24 of 2424. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint34. For prayer 
 
				