Bible Studies: Why We Must Be Born Again – Part 1
Questions Summary
0 of 15 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 151. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Nicodemus
- A member of the Jewish ruling council
- At night
 
- 
				Question 2 of 152. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. “How can a man be born when he is old?” 5. “No one can enter the kingdom of God unless he is born of water and the Spirit. 6. Flesh gives birth to flesh, but the Spirit gives birth to spirit.” 
- 
				Question 3 of 153. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. “How can this be?” 
- 
				Question 4 of 154. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. That as Israel’s teacher he did not understand what Jesus was saying. 
- 
				Question 5 of 155. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. He created man. 10. God’s image 
- 
				Question 6 of 156. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. He had a son, Seth. 12. Adam’s 
- 
				Question 7 of 157. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. That he must not eat from the tree of knowledge of good and evil 14. He would die (spiritually). 
- 
				Question 8 of 158. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. They hid. 16. They were afraid. 
- 
				Question 9 of 159. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. Eve gave birth to two sons, Cain and Abel. 
- 
				Question 10 of 1510. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. He enticed his brother Abel into a field and killed him. 
- 
				Question 11 of 1511. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. He was grieved that He had ever made man. 20. To wipe mankind from the face of the earth 
- 
				Question 12 of 1512. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. Deceitful above all things and beyond cure 
- 
				Question 13 of 1513. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. Murder, adultery, sexual immorality, theft, false testimony, slander 
- 
				Question 14 of 1514. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. As death and hostile to God. It cannot submit to God’s law. Those controlled by the sinful nature cannot please God. 
- 
				Question 15 of 1515. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint24. We must be born again. 
 
				