Bible Studies: Why Should We Speak in Tongues – Part 1
Questions Summary
0 of 12 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 121. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- To wait for the gift His Father had promised
- They would be baptized in the Holy Spirit
 
- 
				Question 2 of 122. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. A sound like the blowing of a violent wind filled the house. All of them were filled with the Holy Spirit and began to speak in other tongues as the Spirit enabled them. 
- 
				Question 3 of 123. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. They heard the disciples each speaking in his own language. 
- 
				Question 4 of 124. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. The gift of the Holy Spirit 6. Their children and for those who were far off, whom the Lord would 
- 
				Question 5 of 125. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. The Holy Spirit came on all their listeners. 8. Speaking in tongues and praising God 
- 
				Question 6 of 126. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. Baptism of repentance 10. The Holy Spirit came on them; they spoke in tongues and prophesied. 
- 
				Question 7 of 127. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. They didn’t know what they should pray for. 
- 
				Question 8 of 128. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. The Spirit Himself intercedes for the pray-er with groans that words cannot express. 13. He knows the mind of the Spirit. 14. In accordance with God’s will 
- 
				Question 9 of 129. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. If we don’t keep a tight rein on it, our religion is worthless. 
- 
				Question 10 of 1210. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. Builds us up and benefits those who listen 
- 
				Question 11 of 1211. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. To God 18. He utters mysteries with his spirit. 
- 
				Question 12 of 1212. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. To pray and sing both in our native language and in our tongue. 
 
				