Bible Studies: Who We Are In Christ Part 2
Questions Summary
0 of 23 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 231. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Christ’s likeness
 
- 
				Question 2 of 232. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. He is a new creation 
- 
				Question 3 of 233. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. An undivided heart, a new spirit 
- 
				Question 4 of 234. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. They will speak in new tongues 
- 
				Question 5 of 235. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. Everything 
- 
				Question 6 of 236. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. Plans to prosper us and not harm us, plans to give us hope and a future 
- 
				Question 7 of 237. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. He works for the good of those who have been called according to his purpose. 
- 
				Question 8 of 238. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. Forgive our sins and purify us from all unrighteousness 9. Confess our sins 
- 
				Question 9 of 239. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. A spirit of power and of calm and well-balanced mind, discipline, and self-control 
- 
				Question 10 of 2310. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. The mind of Christ 
- 
				Question 11 of 2311. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. Every grace and blessing; every spiritual gift and power for doing God’s will 
- 
				Question 12 of 2312. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. Helping us want to obey Him, then helping us do what He wants 
- 
				Question 13 of 2313. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. That God will complete His work in us 
- 
				Question 14 of 2314. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. Everything 
- 
				Question 15 of 2315. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. More than conquerors 
- 
				Question 16 of 2316. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. Everyone born of God, he who believes that Jesus is the Son of God 
- 
				Question 17 of 2317. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. He would not leave them as orphans 
- 
				Question 18 of 2318. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. Another Counselor, the Spirit of truth 
- 
				Question 19 of 2319. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. With and in us 
- 
				Question 20 of 2320. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. Teach us all things and remind us of everything Jesus said 
- 
				Question 21 of 2321. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. Guide us into all truth, tell us what is yet to come, bring glory to Jesus 
- 
				Question 22 of 2322. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. Christ’s Ambassadors 24. The message of reconciliation 
- 
				Question 23 of 2323. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint25. A chosen people, a royal priesthood, a holy nation 
 
				