Bible Studies: What It Means To Be a Christian Part 1
Questions Summary
0 of 12 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 121. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- God, Jesus
- All things
- Life
- The light of men
- Flesh
- He made His dwelling with men.
 
- 
				Question 2 of 122. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. The image of the invisible God and the firstborn over all creation 8. All things 9. Head of the body, the church 10. God’s fullness 11. He reconciles all things unto Himself 12. By making peace through His blood, shed on the cross 
- 
				Question 3 of 123. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. “No one comes to the Father except through Me.” 
- 
				Question 4 of 124. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. Salvation is found in no one else but Jesus. 
- 
				Question 5 of 125. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. “This is My Son, whom I love; with Him I am well pleased.” 
- 
				Question 6 of 126. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. “Surely this man was the Son of God!” 
- 
				Question 7 of 127. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. The evil one (Satan) 
- 
				Question 8 of 128. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. To destroy the devil’s work 
- 
				Question 9 of 129. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. The power to save whoever came to Him 
- 
				Question 10 of 1210. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. Whoever comes to Jesus 
- 
				Question 11 of 1211. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. All who are weary and burdened 
- 
				Question 12 of 1212. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. Rest 23. Take Jesus’ yoke upon us 
 
				