Bible Studies: What Does it Mean to Be Saved? Part 1
Questions Summary
0 of 14 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 141. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- To hell
- Torment
 
- 
				Question 2 of 142. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. That there was a chasm between them that was impossible to cross 
- 
				Question 3 of 143. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. That they would not listen even to someone who rose from the dead 
- 
				Question 4 of 144. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. Jesus 6. He will save His people from their sins. 
- 
				Question 5 of 145. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. That everyone has sinned 
- 
				Question 6 of 146. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. Death 
- 
				Question 7 of 147. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. Through Christ’s blood 
- 
				Question 8 of 148. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. By the shedding of blood 
- 
				Question 9 of 149. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. He sent His Son to redeem those under the law. 
- 
				Question 10 of 1410. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. By the precious blood of Christ 13. As a lamb without blemish or defect 
- 
				Question 11 of 1411. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. A baptism of repentance for the forgiveness of sins 
- 
				Question 12 of 1412. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. A prophet of the Most High 16. Because he would go before the Lord to give his people the knowledge of salvation through the forgiveness of their sins 
- 
				Question 13 of 1413. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. Repentance and forgiveness of sins 
- 
				Question 14 of 1414. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. “God has granted even the Gentiles repentance unto life.” 
 
				