Bible Studies: The Promises of God Part 2
Questions Summary
0 of 14 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 141. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Put the Lord in remembrance of His promises
 
- 
				Question 2 of 142. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. To show His listeners that they should always pray and not give up 3. The Judge gave the widow what she asked for. 
- 
				Question 3 of 143. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. He would quickly give justice to His chosen ones who cry out to Him day and night. 
- 
				Question 4 of 144. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. God will hear our prayers, forgive our sins, and heal our land. 6. We must humble ourselves and pray; seek His face and turn from our wicked ways. 
- 
				Question 5 of 145. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. We shall not perish but have eternal life. 8. We must believe in Jesus. 
- 
				Question 6 of 146. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. You will be baptized with the Holy Spirit. 10.The disciples were to wait for the gift, the coming of the Holy Spirit. 11. Power, and they would become witnesses to the ends of the earth. 
- 
				Question 7 of 147. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. Our heavenly Father will forgive us. 13. We must forgive those who sin against us. 
- 
				Question 8 of 148. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. He will forgive our sins and purify us from all unrighteousness. 15. We must confess our sins. 
- 
				Question 9 of 149. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. God will instruct us and teach us in the way we should go. He will counsel us and watch over us. 17. To pray 
- 
				Question 10 of 1410. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. They fall into many and harmful desires that plunge them into ruin and destruction. 19. A root of all kinds of evil 
- 
				Question 11 of 1411. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. Everything we need (food, drink, and clothing) will be provided. 21. To seek Christ’s kingdom and His righteousness first 
- 
				Question 12 of 1412. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. God will give us wisdom. 23. To ask God without doubting 24. Double-minded, unstable in all he does 
- 
				Question 13 of 1413. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint25. The devil will flee. 26. To submit ourselves to God and resist the devil 
- 
				Question 14 of 1414. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint27. God will not let us be tempted beyond what we can bear; when we are tempted, He will provide a way out so we can stand up under it. 
 
				