Bible Studies: The Holy Spirit – Part 3
Questions Summary
0 of 18 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 181. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- He seals us.
- The day of redemption, of final deliverance from evil and the consequences of sin
 
- 
				Question 2 of 182. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. A seal of ownership 4. As a deposit, guaranteeing what is to come 
- 
				Question 3 of 183. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. He must be born of water and the Spirit 6. Spirit 
- 
				Question 4 of 184. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. The Holy Spirit and fire 
- 
				Question 5 of 185. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. Sexual immorality, impurity, debauchery, idolatry, witchcraft, hatred, discord, jealousy, fits of rage, selfish ambition, dissensions, factions, envy, drunkenness, and the like 
- 
				Question 6 of 186. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. Love, joy, peace, patience, kindness, goodness, faithfulness, gentleness, self-control 
- 
				Question 7 of 187. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. To make us obedient to Christ 
- 
				Question 8 of 188. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. The truth 
- 
				Question 9 of 189. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. Faith in Jesus 
- 
				Question 10 of 1810. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. The word of God and prayer 
- 
				Question 11 of 1811. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. Pruning 
- 
				Question 12 of 1812. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. To make them even more fruitful 
- 
				Question 13 of 1813. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. Wisdom, knowledge, faith, healing, miraculous powers, prophecy, distinguishing between spirits,speaking in different tongues, interpretation of tongues 
- 
				Question 14 of 1814. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. As the Holy Spirit determines 
- 
				Question 15 of 1815. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. We should eagerly desire them 19. The gift of prophecy 20. Strengthens, encourages, comforts 
- 
				Question 16 of 1816. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint
- 
				Question 17 of 1817. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. Guide us into all truth 
- 
				Question 18 of 1818. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint24. Set us free 
 
				