Bible Studies: The Fruit of the Spirit
Questions Summary
0 of 11 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 111. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- To go and bear fruit
- Fruit that will last
 
- 
				Question 2 of 112. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. Righteousness/Jesus Christ/God 3. Here Paul refers to this fruit as the fruit of __Righteousness__ that comes through __Jesus Christ__, to the glory and praise of __God__. 
- 
				Question 3 of 113. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. Fruit of the Spirit 5. Love, Joy, peace, patience, kindness, goodness, faithfulness, gentleness, self-control 
- 
				Question 4 of 114. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. New creations/old lives 6. This verse says we have become ___New creations___and that our __old lives___ have gone. 
- 
				Question 5 of 115. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. In these verses Jesus compares our relationship with Him to that of a __Vine__ to its __branches__. 8. He promises that if we __Remain in Him__and He _in us__, we will __bear much fruit__. 9. He also says that apart from Him, we can do__Nothing__. 
- 
				Question 6 of 116. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. According to these verses, we remain in His love if we obey His command to __Love each other as He has loved us__. 
- 
				Question 7 of 117. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. This passage encourages us to __Work out__ our salvation, at the same time knowing that God __works__ in us to will and to act according to His good purpose. 
- 
				Question 8 of 118. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. This scripture tells us that the Lord prunes those branches (or areas in our lives) that __Bear no fruit__ as well as those branches that __do bear fruit__. This is so we will become __more fruitful__. One method of pruning (or being made clean) is by receiving His __word___. 
- 
				Question 9 of 119. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. The idea of discipline (or pruning) isn’t always pleasant; it hurts to have our self-centered wills thwarted. Yet this is really an encouraging word. God disciplines (or prunes us) so that we may share in __His holiness__. This discipline produces a __harvest of righteousness and peace__ for those who have been trained by it. 
- 
				Question 10 of 1110. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. Paul calls this fruit the acts of __The sinful nature___. 
- 
				Question 11 of 1111. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. We see here the natural results of our choices. If we sow to please our sinful natures, we will reap __Destruction__, but if we sow to please the Spirit we will reap __eternal life___. 
 
				