Bible Studies: The Body of Christ
Questions Summary
0 of 15 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Your time:
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 151. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Individual answers
 
- 
				Question 2 of 152. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. When they heard the disciples speaking in their own languages they were perplexed; some thought the disciples were drunk. 
- 
				Question 3 of 153. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. To repent and be baptized in the name of Jesus Christ for the forgiveness of their sins 
- 
				Question 4 of 154. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. 3,000 
- 
				Question 5 of 155. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. Wonders and miraculous signs 
- 
				Question 6 of 156. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. The Church was persecuted and the believers scattered. 
- 
				Question 7 of 157. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. A body 8. A part of the body 9. We were baptized by the Holy Spirit into it. 
- 
				Question 8 of 158. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. There are many parts but only one body/We all need one another/There should be no division in the Body. 
- 
				Question 9 of 159. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.HintPersonal answers 
- 
				Question 10 of 1510. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. Different gifts, different kinds of service, different kinds of working 12. The common good 
- 
				Question 11 of 1511. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. To prepare God’s people for works of service 14. So that the Body of Christ may be built up and we all reach unity in the faith and in the knowledge of the Son of God and become mature 
- 
				Question 12 of 1512. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. Christ 16. We are joined and held together until the whole Body grows and builds itself up in love. 17. As each part does its work 
- 
				Question 13 of 1513. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. Fellowshipped, broke bread, held everything in common, sold goods and gave to those in need, ate together, praised God, prayed together 19. The Lord added to their number daily. 
- 
				Question 14 of 1514. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. The strong should bear with the feelings of the weak; we should try to please others, not ourselves, to build them up; to have a spirit of unity; to accept one another. 21. In order to bring praise to God. 
- 
				Question 15 of 1515. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.HintPersonal answer 
 
				