Bible Studies: Temptation and Testing
Questions Summary
0 of 16 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 161. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- “God is tempting me.”
- God does not tempt anyone.
- Our own evil desires
- Sin
- Death
 
- 
				Question 2 of 162. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. The devil 
- 
				Question 3 of 163. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. It is common to man. 
- 
				Question 4 of 164. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. God will not let us be tempted beyond what we can bear. 9. A way out so we can stand up under it 
- 
				Question 5 of 165. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. Rescue the godly from trials (temptations) 
- 
				Question 6 of 166. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. He quickly falls away. 12. Worries of life, deceitfulness of wealth 
- 
				Question 7 of 167. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. They fall into temptation. 14. Ruin and destruction 15. A root of all kinds of evil 
- 
				Question 8 of 168. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. Jesus 17. That of high priest 18. Because He was tempted when He was human 
- 
				Question 9 of 169. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. Sympathizes with our weakness 20. Approach the throne of grace with confidence 21. Grace to help us 22. To hold firmly to our faith 
- 
				Question 10 of 1610. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. Be self-controlled and alert, resist Satan and stand firm in the faith 24. He is looking for someone to devour. 
- 
				Question 11 of 1611. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint25. Watch and pray 
- 
				Question 12 of 1612. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint26. To know what was in his heart 
- 
				Question 13 of 1613. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint27. That our faith may be proved genuine 28. Of greater worth than gold 29. We are to rejoice greatly. 
- 
				Question 14 of 1614. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint30. Perseverance 31. Maturity and completion 32. One of joy 
- 
				Question 15 of 1615. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint33. They will receive the crown of life. 
- 
				Question 16 of 1616. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint34. They did not believe in Him or trust in His deliverance. 
 
				