Bible Studies: Spiritual Warfare – Part 2
Questions Summary
0 of 20 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 201. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Walking in darkness
 
- 
				Question 2 of 202. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. Shatter the yoke that burdened them, the rod of their oppressors 
- 
				Question 3 of 203. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. Captives would be freed, plunder retrieved 4. Contend with those who contended with them, save their childre 
- 
				Question 4 of 204. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. Preach good news to the poor, proclaim freedom for prisoners and recovery of sight to the blind 
- 
				Question 5 of 205. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. “Today this scripture is fulfilled in your hearing.” 
- 
				Question 6 of 206. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. Heal the sick, raise the dead, cleanse those who have leprosy, drive out demons 
- 
				Question 7 of 207. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. With joy 9. “Lord, even the demons submit in Your name.” 
- 
				Question 8 of 208. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. He was a man under authority with others under him. When he gave a command to any of his soldiers they obeyed him. 
- 
				Question 9 of 209. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. All authority on heaven and earth 12. Make disciples of all nations, baptize them in the name of the Father, Son and Holy Spirit and teach them to obey His commands 13. He would be with them always 
- 
				Question 10 of 2010. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. In Jesus’ name they will drive out demons, speak in new tongues, be able to pick up snakes, drink deadly poison without being hurt, heal the si 
- 
				Question 11 of 2011. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. They aren’t weapons of the world; they are divinely powerful. 16. They have divine power to demolish strongholds . 
- 
				Question 12 of 2012. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. Flesh and blood 18. Rulers, authorities, the powers of this dark world, the spiritual forces of evil in heavenly realms 
- 
				Question 13 of 2013. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. The Lord and his mighty power 
- 
				Question 14 of 2014. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. The full armor of God 21. So we can take our stand against the devil’s schemes 
- 
				Question 15 of 2015. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. Stand our ground 23. Standing 
- 
				Question 16 of 2016. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint24. Belt of truth, breastplate of righteousness, feet fitted with the Gospel of Peace, shield of faith, helmet of salvation, sword of the Spirit, praying in the Spirit 
- 
				Question 17 of 2017. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint25. Extinguish the flaming arrows of the evil one 
- 
				Question 18 of 2018. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint26. With oil 
- 
				Question 19 of 2019. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint27. The word of God 
- 
				Question 20 of 2020. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint28. Be alert, pray for the saints 
 
				