Bible Studies: Spiritual Gifts
Questions Summary
0 of 18 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 181. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- To heal the sick, raise the dead, cleanse the lepers and drive out demons
 
- 
				Question 2 of 182. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. “In the name of Jesus Christ of Nazareth, walk.” 3. The man jumped to his feet and began to walk. 
- 
				Question 3 of 183. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. The Spirit 5. For the common good 
- 
				Question 4 of 184. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. The strengthening of the church 
- 
				Question 5 of 185. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. The message of wisdom, the message of knowledge, faith, gifts of healing, miraculous powers, prophecy, distinguishing between spirits, speaking in different kinds of tongues, inter¬pretation of tongues 8. As the Holy Spirit determines 
- 
				Question 6 of 186. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. The unbeliever 
- 
				Question 7 of 187. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. The interpretation 
- 
				Question 8 of 188. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. Keep quiet 
- 
				Question 9 of 189. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. The gift of prophecy 13. It strengthens, encourages, comforts; it edifies the church 14. Believers 
- 
				Question 10 of 1810. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. Be convinced he is a sinner 16. Worship God 
- 
				Question 11 of 1811. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. Weigh prophecy carefully 
- 
				Question 12 of 1812. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. That Ananias had lied 
- 
				Question 13 of 1813. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. Not make it difficult for Gentile converts 
- 
				Question 14 of 1814. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. That he was full of bitterness and captive to sin 
- 
				Question 15 of 1815. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. Individual answers 
- 
				Question 16 of 1816. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. He was healed 
- 
				Question 17 of 1817. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. She opened her eyes and sat up. 
- 
				Question 18 of 1818. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint24. We must follow the way of love 
 
				