Bible Studies: Somebody Special: Part 5 – Accepting Jesus
Questions Summary
0 of 12 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 121. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.HintPersonal answers 
- 
				Question 2 of 122. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Jesus Christ
 
- 
				Question 3 of 123. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. By being born again 
- 
				Question 4 of 124. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. “No one can enter the kingdom of heaven unless he is born of water and the Spirit.” 
- 
				Question 5 of 125. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. Believe in Jesus Christ 
- 
				Question 6 of 126. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. Believe in the Lord Jesus, and you will be saved – you and your household. 
- 
				Question 7 of 127. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. Repent 
- 
				Question 8 of 128. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. So our sins will be wiped out, times of refreshing may come from the Lord, and He may send Jesus to us. 
- 
				Question 9 of 129. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. “Confess with your mouth, ‘Jesus is Lord’, and believe in your heart that God raised Him from the dead.” 
- 
				Question 10 of 1210. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. To be baptized 
- 
				Question 11 of 1211. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. He wants everyone to come to repentance. 
- 
				Question 12 of 1212. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.HintPersonal answer 
 
				