Bible Studies: Somebody Special: Part 4 – The Holy Spirit
Questions Summary
0 of 16 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 161. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- He would not leave us as orphans
 
- 
				Question 2 of 162. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.HintPersonal Answer 
- 
				Question 3 of 163. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. He will come to us. 
- 
				Question 4 of 164. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. Another comforter 
- 
				Question 5 of 165. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. Counselor, helper, intercessor, advocate, strengthener, standby 
- 
				Question 6 of 166. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. Forever 
- 
				Question 7 of 167. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. Jesus 7. Teach us all things and cause us to recall everything Jesus has told us 
- 
				Question 8 of 168. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. Guide us into all truth 9. From the Father 
- 
				Question 9 of 169. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.HintPersonal answer 
- 
				Question 10 of 1610. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. Jesus had to go away. 
- 
				Question 11 of 1611. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. The gift promised by the Father 12. They would be baptized with the Holy Spirit. 
- 
				Question 12 of 1612. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. The sound of a violent wind came from heaven and they saw what seemed to be tongues of fire separate and rest on each of them. They were all filled with the Holy Spirit and spoke in other tongues. 
- 
				Question 13 of 1613. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. Convince the world of its sin, the availability of God’s goodness, and deliverance from judgment. 15. Unbelief in Jesus 
- 
				Question 14 of 1614. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. - Love
- Freedom from the law of sin and death
- Righteousness, peace, joy
- Joy, peace, hope
- Love, joy, peace, forbearance, kindness, goodness, faithfulness, gentleness, self-control
- Power, love, sound mind
- Truth, tell you what is to come
 
- 
				Question 15 of 1615. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. Guide us into all truth 18. Holding to Jesus’ teaching 19. Sets us free 
- 
				Question 16 of 1616. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.HintPersonal answer 
 
				