Bible Studies: Pentecost
Questions Summary
0 of 14 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 141. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.
- 
				Question 2 of 142. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. That the disciples not leave Jerusalem, but wait for the gift the Father had promised 5. That in a few days they would be baptized with the Holy Spirit 
- 
				Question 3 of 143. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. Power 7. When the Holy Spirit came upon them 8. His witnesses in Judea, Samaria, and to the ends of the earth 
- 
				Question 4 of 144. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. A sound like the blowing of a violent wind came from heaven and filled the whole house. 
- 
				Question 5 of 145. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. They were filled with the Holy Spirit and began to speak in other tongues. 
- 
				Question 6 of 146. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. “What does this mean?” 
- 
				Question 7 of 147. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. “This is what was spoken of by the prophet Joel.” 
- 
				Question 8 of 148. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. From the Father 
- 
				Question 9 of 149. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. “Brothers, what shall we do?” 
- 
				Question 10 of 1410. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. To repent and be baptized in Jesus’ name for the forgiveness of their sins. 16. The gift of the Holy Spirit 
- 
				Question 11 of 1411. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. For them and their children and those who are far off–for all whom the Lord will call 
- 
				Question 12 of 1412. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. About three thousand 
- 
				Question 13 of 1413. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. “There is no other name under heaven given to men by which we must be saved.” 
- 
				Question 14 of 1414. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. Personal answer 
 
				