Bible Studies: Our Compassionate God and Savior – Part 1
Questions Summary
0 of 14 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 141. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- The Father of compassion and the God of all comfort
- One who comforts us in our troubles
 
- 
				Question 2 of 142. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. As harassed and helpless, like sheep without a shepherd 4. He had compassion on them. 
- 
				Question 3 of 143. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. As gracious and righteous and full of compassion 
- 
				Question 4 of 144. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. He will not shout or cry out; He will not break a bruised reed, nor snuff out a smoldering wick. 
- 
				Question 5 of 145. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. As a covenant for the people and a light for the Gentiles 8. Open blind eyes, free captives and release those who sit in darkness 
- 
				Question 6 of 146. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. He will comfort His people and have compassion on His afflicted ones. They will never fail; 10. They are new each morning. 
- 
				Question 7 of 147. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. It is great. 
- 
				Question 8 of 148. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. He taught, preached and healed every disease and sickness; He cured those in severe pain, the demon-possessed, those having seizures and the paralyzed. 13. For Jesus to heal him 14. “If you are willing, you can make me clean.” 
- 
				Question 9 of 149. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. He said, “I am willing. Be clean!’ He touched the man and he was healed. 16. Ten men with leprosy 17. “Jesus, Master, have pity on us!” 18. To show themselves to the priests 
- 
				Question 10 of 1410. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. As they went, they were cleansed of the leprosy. 20. He was demon-possessed, blind and mute. 
- 
				Question 11 of 1411. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. He healed him so that he could both talk and see. 22. He touched their eyes. They received their sight. 
- 
				Question 12 of 1412. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. He had seizures. He often fell into the fire or into the water. 24. He rebuked the demon and the boy was immediately healed. 
- 
				Question 13 of 1413. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint25. The young man was the only son of a widow. Jesus’ heart went out to her and He said, ‘Don’t cry.’ He touched the coffin and said, `Get up.’ The young man sat up and began to talk. 
- 
				Question 14 of 1414. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint26. Jesus to heal his son 27. That the official could go home–his child would live 
 
				