Bible Studies: Our Authority in Christ – Part II
Questions Summary
0 of 14 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 141. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- He said he was under authority and had others under his authority. When He told one to do something, he did it.
- He was amazed.
- He hadn’t found such great faith even in Israel.
- He was well.
 
- 
				Question 2 of 142. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. “Heal the sick, raise the dead, cleanse those who have leprosy, drive out demons.” 
- 
				Question 3 of 143. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. To heal the sick 
- 
				Question 4 of 144. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. “Lord, even the demons submit to us and to Your name.” 
- 
				Question 5 of 145. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. He healed a leper; restored a demon-possessed man to his right mind; healed a paralytic; healing a woman who was hemorrhaging; brought the synagogue leader’s daughter back to life; healed a blind man; healed every disease 
- 
				Question 6 of 146. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. By preaching to the spirits in prison 10. The spirits of those who refused to listen to God in the days of Noah 
- 
				Question 7 of 147. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. That all authority in heaven and on earth had been given to Him 12. To make disciples of all nations, baptizing them in the name of the Father, Son, and Holy Spirit and teaching them to obey everything He had commanded them. 
- 
				Question 8 of 148. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. These signs would accompany those who believe; they would drive out demons, speak in new tongues; pick up deadly snakes and drink poison without being harmed; they would heal the sick. 
- 
				Question 9 of 149. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. That anyone who believed in Him would do greater things than He did 
- 
				Question 10 of 1410. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. Jesus told them to wait for the gift He had promised them (the in filling of the Holy Spirit). 
- 
				Question 11 of 1411. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. On the day of Pentecost 
- 
				Question 12 of 1412. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. Jesus was taken up before their eyes. 
- 
				Question 13 of 1413. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. Seated at the right hand of God in the heavenly realms 19. Far above all rule and title. God placed all things under His feet and appointed Him to be head over everything for the church. 
- 
				Question 14 of 1414. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. We are seated with Christ in the heavenly realms. 
 
				