Bible Studies: Miracles of the New Testament – Part III
Questions Summary
0 of 9 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 91. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Jairus, a ruler of the synagogue
- Because his daughter was dying
- His daughter was already dead
- “Don’t be afraid. Only believe and she will be healed.”
- Her spirit returned to her.
 
- 
				Question 2 of 92. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. His friend, Lazarus, was very sick. 7. Delayed His return for four days 8. Lazarus had died. 9. In a cave with a stone laid across its entrance 10. To take away the stone 11. He called, “Lazarus, come out.” 12. Lazarus came out, wearing the grave clothes. 
- 
				Question 3 of 93. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. He climbed a tree. 14. “Zacchaeus, come down immediately. I must stay at your house today.” 15. Zacchaeus promised to give half of all his fortune to the poor, and four times over to anyone he had cheated. 16. “Today, salvation has come to this house.” 
- 
				Question 4 of 94. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. To repent and be baptized for the forgiveness of their sins 18. The gift of the Holy Spirit 19. Their children and for those who were far off – for all the Lord would call. 20. About 3,000 
- 
				Question 5 of 95. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. Two criminals 22. Hurled insults at Jesus 23. Rebuked him and said, “Don’t you fear God?” 24. He said Jesus had done nothing wrong. 25. “Remember me when you come into your kingdom.” 26. He said, “Today you will be with me in paradise.” 
- 
				Question 6 of 96. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint27. Because they had so little faith 28. If they had faith the size of a mustard seed, they could move mountains. 
- 
				Question 7 of 97. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint29. She had been bleeding for twelve years. 30. She touched the edge of Jesus’ coat. 31. “If I only touch his cloak, I will be healed.” 32. “Your faith has healed you.” 33. She was healed. 
- 
				Question 8 of 98. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint34. Heal his servant 35. He was paralyzed and in great pain. 36. “Just say the word and my servant will be healed.” 37. He was astonished. 38. “I have not found anyone in Israel with such great faith. Go. It will be done just as you believed it would.” 39. The servant was healed at that very hour. 
- 
				Question 9 of 99. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint40. Her daughter was demon-possessed. 41. He had been sent to the lost sheep of Israel. 42. He should not take their bread and give it to the dogs. 43. That even the dogs ate the crumbs that fell from the table. He praised her for her faith and said her request was granted. 44. From that very moment 
 
				