Bible Studies: Miracles of the New Testament – Part 1
Questions Summary
0 of 11 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
0 of 11 Questions answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
		Earned Point(s): 0 of 0, (0)		
		0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)		
		
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 111. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- If Jesus were the Son of God and tempting Him to achieve His mission on earth in ways apart from God’s directive
- To turn stones into bread, to throw Himself off the temple, to bow down and worship him.
- In each case, He refused by reciting Scripture.
 
- 
				Question 2 of 112. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. To test Him 5. As a wicked and adulterous generation 6. Because they wanted a miraculous sign 7. He refused it 
- 
				Question 3 of 113. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. Two blind men 9. He touched their eyes. 10. Their sight was restored. 11. “See that no one knows about this.” 12. They spread the news about Him all over the region. 
- 
				Question 4 of 114. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. They accredited Jesus. 
- 
				Question 5 of 115. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. “Get up, take your mat and go home.” 15. They praised God. 16. Because He had given such authority to Jesus 17. He got up. 
- 
				Question 6 of 116. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. Beelzebub 
- 
				Question 7 of 117. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. That every kingdom divided against itself would be ruined. But if He drove out demons by the Spirit of God, then the kingdom of God had come 
- 
				Question 8 of 118. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. Spoke boldly and did miraculous signs and wonders 21. By enabling them to do these miracles and wonders 
- 
				Question 9 of 119. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. He withdrew when the people found Him 23. He healed all their sick to fulfill the scripture in Isaiah 
- 
				Question 10 of 1110. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint24. Compassion 25. He saw them as harassed and helpless, like sheep without a shepherd. 
- 
				Question 11 of 1111. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint26. In a town called Nain 27. A funeral procession 28. A young man, the only son of a widow 29. His heart went out to her. 30. He comforted the mother, then touched the coffin and told the young man to get up. 31. He sat up and began to talk. 
 
				