Bible Studies: Mary, the Mother of Jesus – Part 1
Questions Summary
0 of 19 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 191. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- That a virgin would give birth to a son
 
- 
				Question 2 of 192. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. As a virgin pledged to be married to a man named Joseph 3. He was a carpenter and a descendant of David. 4. He said, “Greetings, you who are highly favored! The Lord is with you.” 5. She was troubled. 
- 
				Question 3 of 193. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. That she would give birth to a son. She was told to name Him Jesus and that He would be called the Son of the Most High. 
- 
				Question 4 of 194. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. That Jesus would reign over the house of Jacob forever, and that His kingdom would never end. 
- 
				Question 5 of 195. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. “I am the Lord’s servant. May it be to me as you have said.” 
- 
				Question 6 of 196. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. How that could be since she was a virgin 
- 
				Question 7 of 197. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. That the Holy Spirit would come upon her and the power of the Most High would overshadow her 
- 
				Question 8 of 198. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. Elizabeth was filled with the Holy Spirit and the baby in her womb leaped. 
- 
				Question 9 of 199. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. “Blessed are you among women and blessed is the child you will bear! Blessed is she who has believed that what the Lord has said to her will be accomplished.” 
- 
				Question 10 of 1910. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. About three months 
- 
				Question 11 of 1911. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. As a righteous man, unwilling to publicly expose Mary 
- 
				Question 12 of 1912. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. Quietly divorce Mary 
- 
				Question 13 of 1913. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. An angel appeared to him dream and told him to take Mary as his wife 17. That the child was conceived by the Holy Spirit 18. Jesus 19. Because He would save people from their sins 
- 
				Question 14 of 1914. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. Immanuel, which means, “God with us” 
- 
				Question 15 of 1915. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. He did what the angel commanded him 
- 
				Question 16 of 1916. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. To register for a census decreed by the Roman governor 
- 
				Question 17 of 1917. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. Jesus was born. 24. Because there was no room at the inn 
- 
				Question 18 of 1918. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint25. An angel 
- 
				Question 19 of 1919. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint26. She treasured them and pondered them in her heart. 
 
				