Bible Studies: Mary Magdalene, Truth and Fiction – Part II
Questions Summary
0 of 10 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 101. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Took the spices they had prepared and went to the tomb
- The stone had been rolled away but they did not find Jesus’ body.
 
- 
				Question 2 of 102. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. They were undoubtedly perplexed. 4. Two men in gleaming clothing stood beside them. 5. They bowed down with their faces to the ground. 6. “Why do you look for the living among the dead? He is not here; He has risen!” 7. Of how Jesus had told them He must be delivered into the hands of sinful men, be crucified and on the third day be raised again 
- 
				Question 3 of 103. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. They went to the disciples and told them what had happened. 9. They did not believe them. 10. Because of the disciples’ lack of faith, the women’s words seemed like nonsense to them. 
- 
				Question 4 of 104. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. She stood outside the tomb crying. 
- 
				Question 5 of 105. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. The gardener 
- 
				Question 6 of 106. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. To tell her if he had taken Jesus away so she could get Him 14. He called her by name. 15. She called Him “Rabboni,” which means “Teacher.” 
- 
				Question 7 of 107. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. Not to hold on to Him because He had not yet returned to the Father 17. To go to the disciples and tell them He was returning to God, the Father 18. She went to the disciples and told them that she had seen the Lord. 
- 
				Question 8 of 108. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. Went to the tomb 20. The strips of linen lying by themselves 21. He wondered what had happened. 
- 
				Question 9 of 109. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. They went to the room where they were staying. 23. Peter, James, John, James, Andrew, Philip, Thomas, Bartholomew, Matthew, James (the son of Alphaeus, Simon the Zealot, and Judas (the son of James ) 24. hey met for prayer. 25. Mary, Jesus’ mother; His brothers; and the women 
- 
				Question 10 of 1010. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint26. All those meeting together received the baptism in the Holy Spirit. 
 
				