Bible Studies: Mary Magdalene, Truth and Fiction – Part 1
Questions Summary
0 of 9 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 91. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- At a Pharisee’s house
- A sinful woman
- She wiped Jesus’ feet with her tears and her hair and then poured perfume on them.
 
- 
				Question 2 of 92. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. To give Jesus water for His feet, a kiss of welcome, and oil on His feet—all common courtesies in that culture 5. Wet Jesus’ feet with her tears and wiped them with her hair, kissed his feet, and poured perfume on them 6. “Your sins are forgiven.” 
- 
				Question 3 of 93. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. His disciples and some women who had been healed by Jesus 8. Seven demons 
- 
				Question 4 of 94. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. They helped support Him. 
- 
				Question 5 of 95. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. On the Day of Preparation of Passover Week 
- 
				Question 6 of 96. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. “Here is your king.” 12. “Take him away. Crucify him.” 13. “Shall I crucify your king?” 14. “We have no king but Caesar.” 15. He handed Jesus over to them to be crucified. 
- 
				Question 7 of 97. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. Jesus’ mother, some other women and Mary Magdalene 
- 
				Question 8 of 98. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. Nicodemus 18. The man who had visited Jesus by night 19. They took Jesus’ body, wrapped it in linen cloth and spices and placed it in a tomb, in which no one had yet been laid. 
- 
				Question 9 of 99. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. The women who had come with Jesus from Galilee [This would include Mary Magdalene] 21. Went home and prepared spices and perfumes. Then they rested on the Sabbath. 
 
				