Bible Studies: John the Baptist
Questions Summary
0 of 21 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 211. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- As a voice of one calling
- Prepare the way of the Lord. Make straight in the wilderness a highway for our God.
- The glory of the Lord
 
- 
				Question 2 of 212. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. The man with two tunics should share with him who has none and the one who has food should do the same. 5. Don’t collect any more than you are required to. 6. Don’t accuse people–be satisfied with your pay. 
- 
				Question 3 of 213. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. The voice of one calling in the desert 8. Make straight the way for the Lord. 
- 
				Question 4 of 214. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. A righteous, elderly priest. He and his wife Elizabeth had no children. 
- 
				Question 5 of 215. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. An angel appeared. 
- 
				Question 6 of 216. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. That his prayers had been heard and Elizabeth would bear a child 12. John 
- 
				Question 7 of 217. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. He will be filled with the Holy Spirit from birth 
- 
				Question 8 of 218. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. He would go before the Lord in the spirit and power of Elijah to turn the hearts of the fathers to their children and the disobedient to the wisdom of the righteous–to make a people prepared for the Lord. 
- 
				Question 9 of 219. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. Elizabeth 16. The baby leaped in Elizabeth’s womb and Elizabeth was filled with the Holy Spirit 
- 
				Question 10 of 2110. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. Blessed are you among women, and blessed is the child you will bear. 
- 
				Question 11 of 2111. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. That he would be called a prophet of the Most High, for he would go on before the Lord to prepare the way 
- 
				Question 12 of 2112. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. His clothes were made of camel’s hair and he had a leather belt around his waist. His food was locusts and wild honey. 
- 
				Question 13 of 2113. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. A brood of vipers 21. That after him would come One who was more powerful than he, whose sandals he was not fit to carry 22. Baptize them with the Holy Spirit and with fire 
- 
				Question 14 of 2114. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. To be baptized 
- 
				Question 15 of 2115. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint24. He tried to deter Jesus saying, I need to be baptized by You. 25. He said, “It is proper for us to do this to fulfill all righteousness.” 
- 
				Question 16 of 2116. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint26. That so many people were going to Jesus 
- 
				Question 17 of 2117. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint27. Whether He was the one to come or should they expect someone else 
- 
				Question 18 of 2118. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint28. Jesus’ response was that the blind received their sight, the lame walked, those who had leprosy were cured, the deaf heard, the dead were raised, and the good news was preached to the poor. 
- 
				Question 19 of 2119. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint29. That Jesus must become greater and he must become less 
- 
				Question 20 of 2120. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint30. That he would give her anything she asked. 31. The head of John the Baptist 
- 
				Question 21 of 2121. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint32. He had John the Baptist beheaded. 
 
				