Bible Studies: Jesus: I Am the Bread of Life-Part II
Questions Summary
0 of 8 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Not categorized 0%
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 81. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Tax collectors and “sinners”
- 2. “Why does your teacher eat with tax collectors and “sinners?”
- “It is not the healthy who need a doctor, but the sick.”
- Sinners, not the righteous
 
- 
				Question 2 of 82. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. The Bread of Life 
- 
				Question 3 of 83. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. Coming to Jesus and believing in Him 7. He would never drive them away 
- 
				Question 4 of 84. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. Because He had fed them 9. Not to work for food that spoils, but for food that endures to eternal life 10. From Jesus 
- 
				Question 5 of 85. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. What they had to do to do the works God required 12. “The work of God is to believe in the One He has sent.” 
- 
				Question 6 of 86. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. To perform a miraculous sign so that they could believe in Him 14. The manna in the desert that had been given to their forefathers 15. Bread from heaven 
- 
				Question 7 of 87. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. Heaven 17. They died. 18. They would live forever. 
- 
				Question 8 of 88. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. He broke bread and said, “Take and eat; this is My body.” 20. He took the cup and offered it to them, telling them to drink. 21. “This is My blood of the covenant, which is poured out for man for the forgiveness of sins.” 
 
				