Bible Studies: Jesus Christ: A Savior for Everyone – Part 1
Questions Summary
0 of 17 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Not categorized 0%
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 171. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Jerusalem
 
- 
				Question 2 of 172. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.
- 
				Question 3 of 173. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. Everyone 
- 
				Question 4 of 174. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. That Jesus would be a light for revelation to the Gentiles and for glory to Israel. 
- 
				Question 5 of 175. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. That they should preach repentance and forgiveness of sins in Jesus’ name. 6. To all nations 
- 
				Question 6 of 176. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. A funeral procession 8. The only son of a widow 9. He touched the coffin and raised him from the dead 
- 
				Question 7 of 177. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. A woman who had lived a sinful life 11. Wiped His feet with her tears and expensive perfume 
- 
				Question 8 of 178. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. “Your sins are forgiven. Your faith has saved you.” 
- 
				Question 9 of 179. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. A ruler 14. To know how to inherit eternal life 15. To obey all the commandments, then sell everything and give the money to the poor. 16. With sorrow 
- 
				Question 10 of 1710. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. To show themselves to the priests 18. As they went they were healed. 19. Only one of them, a Samaritan, returned to Jesus and thanked Him. 
- 
				Question 11 of 1711. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. A man with an evil spirit 21. He was so strong that no one could bind him. 
- 
				Question 12 of 1712. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. He begged Jesus not to torture him. 23. He said, “Come out of him, you evil spirit.” 
- 
				Question 13 of 1713. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. He was dressed and in his right mind. 
- 
				Question 14 of 1714. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. A rich tax collector 
- 
				Question 15 of 1715. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint26. To give half of his possessions to the poor and if he had cheated anyone, to repay them four times the amount 27. “Today salvation has come to this house.” 28. “The Son of Man came to seek and to save what was lost.” 
- 
				Question 16 of 1716. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint29. A large crowd of tax collectors and sinners 30. That Jesus ate with tax collectors and sinners. 31. It was not the healthy who needed a doctor but the sick. He had not come to call the righteous. 
- 
				Question 17 of 1717. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint32. “Lord, remember me when you come into Your kingdom.” 33. He told him that he would be with Him that day in paradise. 
 
				