Bible Studies: Intercession Part I
Questions Summary
0 of 16 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 161. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- To devote yourself to prayer, being watchful and thankful
 
- 
				Question 2 of 162. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. That God would open a door for His message and that He would proclaim it clearly 
- 
				Question 3 of 163. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. That He would be restored to them soon 
- 
				Question 4 of 164. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. That we might live peaceful and quiet lives in all godliness and holiness 
- 
				Question 5 of 165. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. Praying 
- 
				Question 6 of 166. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. Worshiping the Lord, fasting and praying 7. The Holy Spirit gave them instructions. 
- 
				Question 7 of 167. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. Interceding for us 9. At the right hand of God 
- 
				Question 8 of 168. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. He lives to intercede for those who come to God through Him. 
- 
				Question 9 of 169. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. They are prayed in accordance with God’s will. 
- 
				Question 10 of 1610. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. The spiritual forces of evil in the heavenly realms 13. Put on the full armor of God. 
- 
				Question 11 of 1611. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. In the Spirit, with all kinds of prayers and requests 
- 
				Question 12 of 1612. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. Posted watchmen on the walls 16. To call on the Lord day and night until their intercessions are answered 
- 
				Question 13 of 1613. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. There was no intercessor to intervene on behalf of truth and right. 
- 
				Question 14 of 1614. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. For someone to build up a wall and stand before Him in the gap on behalf of the land 
- 
				Question 15 of 1615. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. Return to the Lord with all their heart, fasting, weeping, mourning 
- 
				Question 16 of 1616. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. The armies would be driven away; they would have plenty to eat; never again would they be ashamed; God would pour His Spirit out on all people. 
 
				