Bible Studies: Fasting Part II
Questions Summary
0 of 16 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 161. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. She told Mordecai to have all the Jews fast for her three days and three nights. She and her maids would also fast. After that time, she would go to the king, and if she perished, she perished. 
- 
				Question 2 of 162. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint1. Anyone who approached the king without being summoned would be put to death. 
 2. For the king to extend his gold scepter and spare his life
- 
				Question 3 of 163. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. That the king would save her and her people 
- 
				Question 4 of 164. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. He was made second in command to the king and held in high esteem by his fellow Jews. 
- 
				Question 5 of 165. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. They were in great trouble and disgrace. Jerusalem’s walls were broken down and burned. 
- 
				Question 6 of 166. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. He wept and fasted and prayed. 
- 
				Question 7 of 167. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. “Why don’t your disciples fast?” 
 9. How could the guests of the bridegroom mourn while he was with them? When the time came that the bridegroom was taken away from them, then they would fast.
- 
				Question 8 of 168. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. Twice a week 
- 
				Question 9 of 169. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. In secret and only before God 
- 
				Question 10 of 1610. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. The people only sought Him externally, as if they were a righteous nation and didn’t forsake His ways. They delighted in “pretending” to come near to God. 
- 
				Question 11 of 1611. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. God did not acknowledge their fasting. 
 14. When they should have been fasting and grieving for their sins, they were living in evil pleasure, and continuing to oppress their workers.
- 
				Question 12 of 1612. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. As fighting and quarreling. Such acts would not cause God to hear them. Their fast was entirely mechanical rather than a humbling of themselves and a pretense of a condition they did not have. 
- 
				Question 13 of 1613. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. To stop oppressing those who worked for them and pay them fairly; to share their food with the hungry and bring those who are helpless, poor and destitute into their homes; to clothe those who were cold and not to hide from relatives who needed their help. 
- 
				Question 14 of 1614. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. They would be healed and restored to a new life; their goodness would lead them forward; goodness would be a shield before them and the glory of the Lord would protect them from behind. 
- 
				Question 15 of 1615. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. When they called on the Lord, He would answer; if they stopped oppressing others, making false accusations, feeding the hungry and satisfying the needs of those in trouble, then their light would shine out in the darkness and their darkness would be as bright as day. 
- 
				Question 16 of 1616. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. He would continually guide them and satisfy them in all good things; He would make them healthy. They would be like a well-watered garden. They would rebuild the ancient ruins and be known as “The People Who Rebuild Their Walls and cities.” 
 
				