Bible Studies: Baptism in the Holy Spirit
Questions Summary
0 of 13 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 131. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. Streams of living water will flow from within him. 4. The Holy Spirit 5. Because Jesus hadn’t been glorified. 
- 
				Question 2 of 132. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. Another Counselor 7. Because he lives with us and will be in us. 
- 
				Question 3 of 133. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- All flesh
- Sons and daughters would prophesy; old men dream dreams; young men see visions
 
- 
				Question 4 of 134. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. What the Father had promised. 
- 
				Question 5 of 135. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. Stay in the city until they were clothed with power. 
- 
				Question 6 of 136. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. Sound of violent wind filled the house; what seemed to be tongues of fire rested on each; all were filled with the Holy Spirit and began to speak in tongues. 
- 
				Question 7 of 137. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. They heard the disciples speaking in their own language. 
- 
				Question 8 of 138. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. “What shall we do?” 13. Repent, be baptized the name of Jesus. 14. Their sins would be forgiven and they would receive the gift of the Holy Spirit. 15. For their children and for all whom the Lord will call. 
- 
				Question 9 of 139. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. 3,000 
- 
				Question 10 of 1310. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. They heard them speaking in tongues and praising God. 
- 
				Question 11 of 1311. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. We will be witnesses. 
- 
				Question 12 of 1312. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. Intercedes for us. 
- 
				Question 13 of 1313. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. Message of wisdom, message of knowledge, faith, gifts of healing, miraculous powers, prophecy, ability to distinguish between spirits, ability to speak in different kinds of tongues, interpretation on tongues. 
 
				