Bible Studies: Mary of Bethany
Questions Summary
0 of 12 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 121. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- At Martha’s home in Bethany
- Sitting at Jesus’ feet
- Making preparations for the meal.
- That Mary wasn’t helping her
- To tell Mary to help her
 
- 
				Question 2 of 122. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. He pointed out that while she was worried and upset, Mary had chosen what was better. 7. It would not be taken away from her. 
- 
				Question 3 of 123. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. Lazarus, the brother of Mary and Martha 
- 
				Question 4 of 124. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. He fell at His feet weeping 10 If He had been there her brother would not have died 11. He was deeply moved in spirit and troubled. 12. He wept. 
- 
				Question 5 of 125. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. Jesus told the men to take away the stone, then He called to Lazarus to come out. Lazarus came out still wrapped in the grave clothes and Jesus told the others to free him. 
- 
				Question 6 of 126. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. In Bethany the home of Simon the Leper 
- 
				Question 7 of 127. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. A woman came to Jesus with an alabaster jar of very expensive perfume which she poured over Jesus’ head. 
- 
				Question 8 of 128. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. After Jesus had raised Lazarus from the dead 17. Mary 18. Pure nard 
- 
				Question 9 of 129. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. His feet 
- 
				Question 10 of 1210. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. They were indignant, claiming the perfume could have been sold and the money given to the poor 
- 
				Question 11 of 1211. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. Judas Iscariot 
- 
				Question 12 of 1212. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. To not bother Mary 23. Preparing His body for burial 24. That wherever the gospel is preached throughout the world, what Mary did would be told. 
 
				