Why Should We Read the Bible Part II

Introduction:
In the first part of this study, we looked at some of the reasons we should read it. In this section, we continue that study.
Click the button below to begin Why Should We Read the Bible? Part 2
Questions Summary
0 of 17 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 171. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- They are spirit and life.
 
- 
				Question 2 of 172. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. By accepting the word planted in us 3. Save us 4. Humbly 
- 
				Question 3 of 173. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. The belt of truth, the breastplate of righteousness, the gospel of peace, the shield of faith, the helmet of salvation, and the sword of the Spirit 6. The word of God 
- 
				Question 4 of 174. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. Great peace 8. It keeps us from stumbling. 
- 
				Question 5 of 175. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. Joy 
- 
				Question 6 of 176. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. As his heritage and the joy of his heart 
- 
				Question 7 of 177. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. Holy Scriptures 
- 
				Question 8 of 178. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. Keeping God’s commands with him. 22. Meditating on the statutes 
- 
				Question 9 of 179. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. It gives us understanding 
- 
				Question 10 of 1710. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. Causes us to hate every wrong path 
- 
				Question 11 of 1711. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. A lamp and a light 
- 
				Question 12 of 1712. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. God’s promises 
- 
				Question 13 of 1713. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. By His word 
- 
				Question 14 of 1714. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. Turn away from sound doctrine and the truth 20. Myths 
- 
				Question 15 of 1715. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. By keeping Jesus’ word 
- 
				Question 16 of 1716. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. His fear of death 
- 
				Question 17 of 1717. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. That we may know that we have eternal life 
 
				