Why Jesus is the Only Way Part II

Introduction:
In the first part of this study we looked at some of the reasons why Jesus is the only way to eternal life. We continue by looking at more of the benefits we received by Jesus' death.
Click the button below to begin Why Jesus is the Only Way Part 2
Questions Summary
0 of 18 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 181. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Reconciled the world to Himself in Christ
 
- 
				Question 2 of 182. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. His enemies 
- 
				Question 3 of 183. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. His sons through Jesus 
- 
				Question 4 of 184. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. In freedom and confidence 
- 
				Question 5 of 185. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. We receive God’s righteousness through faith in Christ Jesus. 
- 
				Question 6 of 186. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. The Holy Spirit 
- 
				Question 7 of 187. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. The Word 8. That He is God 9. Made all things 
- 
				Question 8 of 188. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. Jesus is the image of God; all things were created by Him and for Him; in Him all things hold together. 
- 
				Question 9 of 189. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. He is the only way to the Father. 
- 
				Question 10 of 1810. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. Those who acknowledge Him 13. Those who disown Him 
- 
				Question 11 of 1811. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. “Salvation is found in no one else. No other name has been given to men by which they must be saved.” 
- 
				Question 12 of 1812. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. “The Christ of God.” 
- 
				Question 13 of 1813. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. They are blinded by Satan. 
- 
				Question 14 of 1814. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. False Christs and prophets who perform signs and wonders will appear to deceive people. 
- 
				Question 15 of 1815. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. Seated at God’s right hand in the heavenly realms 19. He is above every rule, authority, power, dominion, and title. 20. Head over everything in the church 
- 
				Question 16 of 1816. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. Every knee will bow before Him and every tongue will confess that He is Lord. 
- 
				Question 17 of 1817. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. Jesus will destroy all dominion, authority, and power and turn over the kingdom to God. 
- 
				Question 18 of 1818. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. Forever 
 
				