Who We Are In Christ Part I

Introduction:
"Nobody likes me."
"I keep making the same mistakes over and over again."
"I'm a lousy mother, housekeeper, friend, ... (you fill in the blank)."
"If people knew what I'm really like, they wouldn't have anything to do with me."
"I never do anything right."
Do you ever berate yourself like this? Do you spend minutes, even hours, feeling guilty about things you've done or haven't done, words you've spoken, or thoughts you think are unworthy of a decent person? As members of a fallen race, we are quick to judge ourselves and declare a guilty verdict.
The Bible, however, gives us an entirely different picture of those who are in Christ. It is this picture that we must understand, believe, and stand on. Only then will we truly understand what Jesus did for us when He died on the cross, and live the victorious life He planned for us.
Before we accept Jesus Christ as our Lord and Savior, we live in Satan's kingdom and are completely under His authority. But when we come to the Lord, a series of dramatic changes occur in our life.
Click the button below to begin Who We Are In Christ Part 1
Questions Summary
0 of 20 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 201. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Rescued us from the dominion of darkness and brought us into the kingdom of the Son
 
- 
				Question 2 of 202. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. Redemption, the forgiveness of sins 
- 
				Question 3 of 203. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. He remembers them no more 
- 
				Question 4 of 204. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. His [Jesus] blood 
- 
				Question 5 of 205. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. Through faith in Jesus Christ 
- 
				Question 6 of 206. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. We have been justified. 
- 
				Question 7 of 207. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. As holy and blameless 8. Before the creation of the world 
- 
				Question 8 of 208. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. The fullness of the Deity 
- 
				Question 9 of 209. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. His peace 11. It is not the world’s peace 
- 
				Question 10 of 2010. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. It transcends all understanding 13. Guard our hearts and minds in Christ Jesus 
- 
				Question 11 of 2011. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. He sent His Son as an atoning sacrifice for our sins. 
- 
				Question 12 of 2012. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. Death, life, angels, demons, the present, the future, powers, height, depth, anything else in all creation 
- 
				Question 13 of 2013. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. He will never forget us 
- 
				Question 14 of 2014. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. That we should be adopted as His sons through Jesus Christ 
- 
				Question 15 of 2015. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. The Spirit of son ship 19. Abba 
- 
				Question 16 of 2016. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. The Father 
- 
				Question 17 of 2017. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. Heirs of God, co-heirs with Christ 
- 
				Question 18 of 2018. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. He is our brother 
- 
				Question 19 of 2019. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. Raised us up with Christ and seated us with Him in the heavenly realms 
- 
				Question 20 of 2020. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint24. Eternal life 
 
				