What Does it Mean to be Saved? Part II

Introduction:
In the first part of this study we examined what the Bible means when it speaks of salvation or of being saved. In this section we'll continue that study, as well as look at how we are saved and how to receive the baptism in the Holy Spirit.
One of my favorite scriptures is this one from Colossians, which beautifully describes what God has done for all who turn to His Son.
Click the button below to begin What Does it Mean to Be Saved? Part 2
Questions Summary
0 of 12 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 121. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- The dominion of darkness
- Into the kingdom of the Son He loves
 
- 
				Question 2 of 122. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. How they turned to God from idols to serve God and to wait for His Son from heaven 4. Raised His Son Jesus 5. Rescued them from the coming wrath 6. By believing in Jesus 
- 
				Question 3 of 123. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. The way, the truth and the life 8. That no one comes to the Father except through Him 
- 
				Question 4 of 124. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. Jesus 
- 
				Question 5 of 125. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. Salvation is found in no one else, for there is no other name under heaven given to men by which they must be saved. 11. To save it 
- 
				Question 6 of 126. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. It cleanses us 
- 
				Question 7 of 127. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. All who are weary and burdened 14. Rest 
- 
				Question 8 of 128. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. Now 
- 
				Question 9 of 129. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. Your sins are wiped out. 
- 
				Question 10 of 1210. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. To be baptized 
- 
				Question 11 of 1211. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. Confess with your mouth and believe in your heart that God raised Jesus from the dead 
- 
				Question 12 of 1212. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. If you have not been baptized, be baptized in the name of Jesus. 20. You will receive the gift of the Holy Spirit 21. For the person asking, your children and those of future generations. 
 
				