Total Victory Part II

Introduction:
In this section of the story we will continue to look at the Israelites’ conquest of the Promised Land; their failures as well as their successes.
Click the button below to begin Total Victory Part 2
Questions Summary
0 of 10 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 101. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint1. There was peace. 
- 
				Question 2 of 102. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.HintPersonal answers 
- 
				Question 3 of 103. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. They burned all the towns and camps of the Midianites, and they took all the plunder and spoils to Moses and Eleazar. 
- 
				Question 4 of 104. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. They kept the plunder and livestock for themselves but killed all the people. 
- 
				Question 5 of 105. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. Jehoshaphat and his men carried off all the plunder. It took them three days to accomplish this. 
- 
				Question 6 of 106. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. That she knew the Lord had given that land to the Israelites and that the whole country was living in fear of them. 
- 
				Question 7 of 107. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. To peach the good news to the poor, to proclaim freedom for the prisoners, and recovery of sight for the blind, to release the oppressed, to proclaim the year of the Lord’s favor 
- 
				Question 8 of 108. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.HintPersonal answers 
- 
				Question 9 of 109. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. A householder with possessions 8. Jesus 9. Jesus overpowered the strong man and took away his possessions 
- 
				Question 10 of 1010. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.HintPersonal answers 
 
				