Priorities of God

Introduction:
There are great rewards in following God's commands, but most of His promises are conditional. Before we can receive the great rewards offered, we must first obey the conditions. No more is this more apparent than in this scripture from Matthew.
Click the button below to begin The Priorities of God
Questions Summary
0 of 13 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 131. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Not to worry about what they eat, drink, wear
- The birds and the lilies
- We are much more valuable than they are.
- It doesn’t accomplish anything.
- Our heavenly Father knows what we need and will provide it.
- God’s kingdom and His righteousness
 
- 
				Question 2 of 132. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. Those who are weary and burdened 8. Rest for their souls 9. As gentle and humble in heart 
- 
				Question 3 of 133. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. The Kingdom of God 11. An abundance of food, drink and clothing 12. Taking His yoke upon us and learning of Him 13. Not having to worry about the necessities of life 
- 
				Question 4 of 134. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. To be content in all situations 
- 
				Question 5 of 135. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. They can be plunged into ruin and destruction. 16. A root of all kinds of evil 17. Cause them to wander from the faith and pierce themselves with many griefs 
- 
				Question 6 of 136. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. Only those who do the will of the Father in Heaven 
- 
				Question 7 of 137. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. Being born again 
- 
				Question 8 of 138. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. Through many hardships 
- 
				Question 9 of 139. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. The wicked, sexually immoral, idolaters, male prostitutes, homosexual offenders, thieves, the greedy, drunkards, slanderers and swindlers 
- 
				Question 10 of 1310. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. A matter of eating and drinking 23. Righteousness, peace and joy in the Holy Spirit 
- 
				Question 11 of 1311. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint24. Filthy rags 
- 
				Question 12 of 1312. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint25. We must hunger and thirst for it. 
- 
				Question 13 of 1313. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint26. Kingdom of heaven 
 
				