The Lord is My Shepherd Part II

Introduction:
In the first part of this study, we concentrated on the shepherd. In the second part, we want to better see the relationship between the shepherd and his sheep, how he cares and protects the flock, even at the cost of his own life.
The analogy between man and sheep is a common one in the Bible.
Click the button below to begin The Lord is My Shepherd - Part 2
Questions Summary
0 of 10 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 101. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- The sheep or God’s flock
 
- 
				Question 2 of 102. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. They were harassed and helpless, like sheep without a shepherd. 
- 
				Question 3 of 103. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. All have gone astray. 
- 
				Question 4 of 104. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. As stiff-necked 
- 
				Question 5 of 105. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. The people were afraid. 
- 
				Question 6 of 106. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. Forcibly make Jesus king 
- 
				Question 7 of 107. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. Throw Him down the cliff 
- 
				Question 8 of 108. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. That Jesus be crucified 
- 
				Question 9 of 109. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. Because they don’t recognize his voice 10. Because they know his voice 
- 
				Question 10 of 1010. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. Thieves and robbers 12. He will be saved. 13. He steals, kills and destroys. 14. That we may have life to the full 
 
				