End Times

Introduction:
Wars and rumors of war! Pestilence and famines! Multiple earthquakes! False prophets! Does this sound like the times we're living in? Is Jesus coming back soon or is it possible that He has already returned? No Christian need live in confusion over these possibilities. Scattered throughout the Bible are descriptions of the last days of Planet Earth. For those willing to study, the Bible describes the end times and the return of Jesus for His Church.
We are not the first people to wonder about the last days. Even the disciples questioned Jesus on this subject.
Click the button below to begin End Times
Questions Summary
0 of 19 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 191. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- What would be the sign of His coming and the end of the age?
- Many would come in His name, claiming to be the Christ. There would be wars and rumors of wars, famines, and earthquakes.
- The beginning of birth pangs
- They must happen, but the end is still to come.
- They should not be alarmed.
 
- 
				Question 2 of 192. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. Persecution, many will turn away from the faith, betrayal, false prophets, deception, but the gospel will be preached to the whole world. 
- 
				Question 3 of 193. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. Family members will betray each other; children will rebel against their parents and have them put to death; people will hate Christians because of Christ. 
- 
				Question 4 of 194. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. Those who stand to the end will be saved. 
- 
				Question 5 of 195. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. Some will abandon the faith and follow deceiving spirits 10. As hypocritical liars, whose consciences have been seared as with a hot iron. 
- 
				Question 6 of 196. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. People will love themselves and money. They will be boastful, proud, abusive, disobedient to their parents, ungrateful, unholy, without self-control, not lovers of the good, treacherous, rash, conceited, lovers of pleasure rather than God, having a form of godliness but denying its power. 12. To have nothing to do with such people 
- 
				Question 7 of 197. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. They worm their way into homes and gain control over weak-willed women who are swayed by all kinds of evil desires, always learning but never able to acknowledge the truth and have depraved minds. 
- 
				Question 8 of 198. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. In time men will not listen to sound doctrine. Instead they will find teachers who teach what they want to hear. They will turn away from the truth and turn aside to myths. 
- 
				Question 9 of 199. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. With great power and glory His angels will gather up the elect. 
- 
				Question 10 of 1910. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. He reminded them of a leader who rallied many around him but was killed and his movement came to nothing. 
- 
				Question 11 of 1911. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. Perform great signs and miracles. 18. We should not believe them. 
- 
				Question 12 of 1912. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. Only the Father 
- 
				Question 13 of 1913. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. “Keep watch.” 
- 
				Question 14 of 1914. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. So the followers of Jesus will not be ignorant or have no hope 22. That Jesus died and rose again, and that God will bring with Jesus those who have fallen asleep (died) in Him. 
- 
				Question 15 of 1915. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. They will not precede those who have died 
- 
				Question 16 of 1916. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint24. The Lord will come from heaven and the dead in Christ will rise first. After that, those still living will be caught up together with them in the clouds and will meet the Lord in the air. 25. Forever 
- 
				Question 17 of 1917. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint26. As perishable 27. As imperishable 28. Jesus Christ 
- 
				Question 18 of 1918. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint29. That Christians should not be alarmed by false prophecy that says the day of the Lord has already come. 30. After the rebellion occurs and the man of lawlessness is revealed 
- 
				Question 19 of 1919. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint31. Destruction 
 
				