Spiritual Warfare Part I

Introduction:
Never before has so much of the world been at war—nation against nation, culture against culture, brother against brother. Yet as far-reaching as this natural warfare is, it doesn't compare to a much more extensive war in the spiritual realm. We don't have to read very far into the New Testament before we realize that much of it is written from the point of view that we live in a world which conducts business as usual against the backdrop of a fierce war waging between two kingdoms—Christ's kingdom of light and Satan's domain, the kingdom of darkness. It is a war in which we Christians have an important role to play.
Paul lived in a time when the Romans controlled most, if not all, of the civilized world. After they conquered nations, they left behind a strong occupational army to keep order and hold down rebellion. In other words, this occupational army enforced the victory the Romans had already won. Members of the Roman army were very much in evidence everywhere. It was from this natural army that Paul drew many of his illustrations in his teachings.
However, he warns us that we are not fighting an earthly enemy so we cannot use natural weapons to fight our spiritual battles.
Did you know that when you became a Christian, you were drafted into the Lord's army?
Click the button below to begin Bible Studies: Spiritual Warfare - Part 1
Questions Summary
0 of 18 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 181. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- A soldier
- Endure hardship
 
- 
				Question 2 of 182. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. His commanding officer 
- 
				Question 3 of 183. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. Wage war as the world does 5. Weapons that have divine power 6. Demolish strongholds, arguments, every pretension that sets itself up against the knowledge of God, take captive every thought to make it obedient to Christ 
- 
				Question 4 of 184. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. Model of perfection, full of wisdom, perfect in beauty, anointed guardian cherub, blameless in his ways 8. Pride 9. Expelled him from the mount of God 
- 
				Question 5 of 185. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. In heaven 11. His angels 
- 
				Question 6 of 186. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. He was hurled to earth, along with his angels. 13. Leads the world astray 14. The dragon, the serpent, the devil, Satan 
- 
				Question 7 of 187. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. Prince of this world 
- 
				Question 8 of 188. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. Your enemy the devil 
- 
				Question 9 of 189. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. Blinded the minds of unbelievers, so they cannot see the light of the gospel of the glory of Christ 
- 
				Question 10 of 1810. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. Masquerade as an angel of light 
- 
				Question 11 of 1811. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. Snatches away the message from the hearts of those who do not understand it 
- 
				Question 12 of 1812. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. The devil 
- 
				Question 13 of 1813. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. He is God; He has existed since the beginning; through Him all things were made. 
- 
				Question 14 of 1814. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. Sustains all things by His powerful word 
- 
				Question 15 of 1815. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. The dominion of darkness 24. Into the kingdom of the Son He loves 25. Redemption, the forgiveness of sins 
- 
				Question 16 of 1816. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint26. To destroy the devil’s work 
- 
				Question 17 of 1817. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint27. The keys of death and Hades 
- 
				Question 18 of 1818. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint28. Disarmed the powers and authorities 
 
				