Satan, Our Enemy Part II

Introduction:
In Part 1 of this study we learned who Satan is, his characteristics and his powers. In this section, we will see how Christ has given us the authority and the equipment to be victorious over him.
Click the button below to begin Satan, Our Enemy - Part II
Questions Summary
0 of 17 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 171. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- To destroy the devil’s work
 
- 
				Question 2 of 172. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. He disarmed them and made a spectacle of them, triumphing over them by the cross. 
- 
				Question 3 of 173. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. All authority in heaven and on earth 
- 
				Question 4 of 174. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. To drive out evil spirits and to heal every disease and sickness 
- 
				Question 5 of 175. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. “Lord, even the demons submit to us in Your name.” 6. “I have given you authority to trample on snakes and scorpions and to overcome all the power of the enemy.” 
- 
				Question 6 of 176. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. He was both under authority and had authority himself. He understood how authority works. 
- 
				Question 7 of 177. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. Drive out demons, speak in new tongues, handle snakes, not be hurt by poison, heal the sick 
- 
				Question 8 of 178. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. Not to get involved in civilian affairs 
- 
				Question 9 of 179. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. In heaven 
- 
				Question 10 of 1710. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. Our everlasting home in heaven 
- 
				Question 11 of 1711. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. Aliens and strangers in the world 
- 
				Question 12 of 1712. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. To submit ourselves to God, purify our hearts, be self-controlled and alert, stand firm in the faith, humble ourselves 14. He will flee from us. 
- 
				Question 13 of 1713. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. Divination, sorcery, interpreting omens, engaging in witchcraft, casting spells, is a medium or spiritist or consults the dead 
- 
				Question 14 of 1714. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. Mediums and spiritists 
- 
				Question 15 of 1715. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. Belt of truth, breastplate of righteousness, shoes fitted with the readiness that comes from the gospel of peace, shield of faith, helmet of salvation, sword of the Spirit 
- 
				Question 16 of 1716. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. Pray in the Spirit on all occasions with all kinds of prayers and requests 
- 
				Question 17 of 1717. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. “Don’t be afraid,” [Elisha told him], “Those who are with us are more than those who are with them.” 
 
				