Jesus: Our Re-Creator God Part I

Introduction:
Although scientists and other religions have complex theories about the creation of the world, the Bible explains it succinctly. In this study, we're going to ask you to use your imagination to see how Jesus recreates us after He saves us.
Click the button below to start Jesus, Our Re-Creator God-Part 1
Questions Summary
0 of 11 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 111. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- God created them.
 
- 
				Question 2 of 112. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. The Word – Jesus 3. All things were made through Him. 
- 
				Question 3 of 113. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. He is the image of the invisible God, the firstborn over all creation 5. He created all things in heaven and on earth, everything that is visible and invisible, thrones, powers, rulers, and authorities. 
- 
				Question 4 of 114. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. What the Spirit desires 7. Life and peace 
- 
				Question 5 of 115. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. Everything we need for life and godliness 9. We may participate in the divine nature and escape the corruption of the world caused by evil desires. 
- 
				Question 6 of 116. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. “Come down immediately. I must stay at your house today.” 11. Zacchaeus said he would give half of his possessions to the poor and if he had cheated anyone he would repay him four times the amount. 12. “Today salvation has come to this house. The Son of Man came to seek and to save what was lost.” 13. Your answer 
- 
				Question 7 of 117. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. “Get up! Pick up your mat and walk.!” 15. The man was healed; he picked up his mat and walked. 
- 
				Question 8 of 118. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. “Stop sinning or something worse may happen to you.” 17. Your answer 
- 
				Question 9 of 119. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. Dressed and in his right mind, sitting at Jesus’ feet. 19. They were afraid. 
- 
				Question 10 of 1110. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. To go with Him 21. Jesus told him to go home and tell everyone what God had done for him. 22. Your answer 
- 
				Question 11 of 1111. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. Many tax collectors and “sinners” 24. “Why does your teacher eat with tax collectors and ‘sinners’?” 25. “It is not the healthy who need a doctor but the sick…I desire mercy, not sacrifice. For I have not come to call the righteous, but sinners.” 26. Your answer 
 
				