Jesus Christ: A Savior for Everyone Part II

Introduction:
When God was planning Jesus’ ancestry, it would have made sense to give Him a royal lineage that would impress the world since He was coming to save the whole world. Instead He chose the most ignoble ancestry possible--one that anyone, even the gravest sinner could identify with.
Let’s take a look at some of the women in Jesus’ lineage.
Tamar
Tamar was the wife of Judah’s oldest son, Er. Er was wicked and consequently died. If Onan, the second son, had been obedient to Hebrew law, he would have taken Tamar as his wife, so she could produce offspring for his brother. He refused and also died. Shelah, the third son, also did not marry Tamar, so she made her own plans.
Click the button below to begin Jesus Christ: A Savior for Everyone - Part II
Questions Summary
0 of 13 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 131. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Disguised herself as a prostitute and waited by the road where she knew Judah would pass.
 
- 
				Question 2 of 132. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. He asked her to sleep with him. 
- 
				Question 3 of 133. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. His seal, its cord, and his staff 
- 
				Question 4 of 134. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. Judah learned that Tamar was pregnant and he ordered her killed. 
- 
				Question 5 of 135. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. That she was more righteous than he. 
- 
				Question 6 of 136. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. Twin boys 
- 
				Question 7 of 137. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. That whoever believes in Him has eternal life, but whoever rejects Him will not see life. 
- 
				Question 8 of 138. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. That no one comes to the Father except through Him. If he really knew Jesus, he would know the Father as well. 
- 
				Question 9 of 139. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. Bring all things in heaven and on earth together under Christ 
- 
				Question 10 of 1310. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. He and the Father are one. 
- 
				Question 11 of 1311. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. We have found the Messiah. 
- 
				Question 12 of 1312. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. I know that Messiah is coming…He will explain everything to us. 13. I who speak to you am He. 
- 
				Question 13 of 1313. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. Are you king of the Jews? 15. It is as you say 
 
				