In the Beginning Part II

Introduction:
In the first part of this study we learned how God created the earth and mankind, and we also saw the beginnings of Satan and how he corrupted Adam and Eve.
In this section, we will see the other beginnings in the history of mankind.
Click the button below to begin In the Beginning Part II.
Questions Summary
0 of 14 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Not categorized 0%
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 141. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint- Cain and Abel
- Abel kept flocks and Cain worked the soil
 
- 
				Question 2 of 142. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint3. Cain brought fruits from the soil; – Abel brought fat portions from the first born of his flocks. 4. He was pleased with Abel’s offering, but not with Cain’s. 5. He was angry 
- 
				Question 3 of 143. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint6. Blood must be shed. 
- 
				Question 4 of 144. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. He killed him. 
- 
				Question 5 of 145. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. The ground would no longer yield crops for him. He would be a restless wanderer. 
- 
				Question 6 of 146. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. That whoever found him would kill him. 
- 
				Question 7 of 147. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. He put a mark on him. 
- 
				Question 8 of 148. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. To the land of Nod 
- 
				Question 9 of 149. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. His wife had a child, Enoch. 
- 
				Question 10 of 1410. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. Shem, Ham, and Japheth. 
- 
				Question 11 of 1411. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. Because of man’s wickedness 15. To wipe man from the face of the earth. 16. Noah 
- 
				Question 12 of 1412. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint17. He built an altar to the Lord and burned sacrifices on it. 
- 
				Question 13 of 1413. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. That never again would He curse the ground because of man and destroy all living creatures. 
- 
				Question 14 of 1414. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. The rainbow 
 
				