Freedom From Worry and Anxiety Part II

Introduction:
The human race is filled with worried, anxious people. How can this be when Jesus promised that a worry-free life can be ours?
In Part 1 of this study, Freedom from Anxiety and Worry-Part 1, we looked at some of the reason the human race is plagued with worry and anxiety. In this second half, we will learn how we can be victorious over these debilitating emotions.
We live in a society that puts great importance on the materialistic. Scripture warns that this is a very dangerous practice.
Click the button below to begin Freedom From Worry and Anxiety Part 1.
Questions Summary
0 of 15 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 151. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint1. They can be plunged into ruin and destruction 
 2. A root of all kinds of evil
 3. Cause them to wander from the faith and pierce themselves with many griefs
- 
				Question 2 of 152. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. To serve two masters–God and money 
- 
				Question 3 of 153. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. The worries of life and the deceitfulness of wealth 
 6. It is choked.
- 
				Question 4 of 154. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. Everything we need, rest and quiet, restoration, guidance, protection, comfort 
- 
				Question 5 of 155. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. Meet all our needs 
- 
				Question 6 of 156. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. Cast them upon Jesus 
- 
				Question 7 of 157. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint10. Those who are weary and burdened 
 11. Rest
 12. To come to Him, take His yoke and learn from Him
- 
				Question 8 of 158. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. By making our requests to God with prayer, petition, thanksgiving 
 14. A peace that transcends all understanding
 15. Guard our hearts and minds in Christ Jesus
- 
				Question 9 of 159. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. Whatever is noble, right, pure, lovely, admirable, excellent, praiseworthy 
 17. The God of peace
- 
				Question 10 of 1510. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. By keeping our minds steadfast on the Lord 
- 
				Question 11 of 1511. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. To forget what is behind and strain toward what is ahead 
- 
				Question 12 of 1512. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. To be content whatever the circumstances 
- 
				Question 13 of 1513. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. God 
- 
				Question 14 of 1514. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. That the one who is in us (Jesus) is greater than the one who is in the world (Satan) 
- 
				Question 15 of 1515. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. “You are worried and upset about many things.” 
 24. “Mary has chosen what is better.”
(Freedom From Worry and Anxiety Part I | Freedom From Worry and Anxiety Part II)
 
				