Esther Part II

Introduction:
In the first part of this study, Esther-Part 1, we learned how Esther became queen of the most powerful ruler of this era and how the deeds of one evil man almost resulted in the annihilation of the Jews in the Persian Empire. In Part 2 we will see how two Jews, Mordecai and Esther, thwarted his evil plans.
Click the button below to begin Esther Part 2.
Questions Summary
0 of 19 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the questions before. Hence you can not start it again.
Questions is loading…
You must sign in or sign up to start the questions.
You must first complete the following:
Results
Results
Time has elapsed
Categories
- Bible Studies 0%
- 
					[badgeos_achievements_list type=”badges” limit=”10″ show_filter=”true” show_search=”true” orderby=”menu_order” order=”ASC” include=”22452″ exclude=”22452″ wpms=”false” show_title=”true” show_thumb=”true” show_description=”true” show_steps=”true”] 
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
- 
				Question 1 of 191. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint1. They tore their clothes, put on sackcloth and ashes and wailed loudly and bitterly in mourning. 
- 
				Question 2 of 192. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint2. To go before the king and plead with him for her people 
 3. “Who knows but that you have come to royal position for such a time as this?”
- 
				Question 3 of 193. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint4. “If I perish, perish.” 
- 
				Question 4 of 194. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint5. What is your request? 
 6. She invited him and Haman to come to a banquet she had prepared for him.
- 
				Question 5 of 195. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint7. For him and Haman to come to a second banquet she would prepare. She would answer the question then. 
- 
				Question 6 of 196. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint8. That he have a gallows built and ask the king to have Mordecai hanged on it 
- 
				Question 7 of 197. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint9. Of Mordecai’s” exposure of the two men who had conspired to assassinate him 
 10 .That Mordecai had never been rewarded
- 
				Question 8 of 198. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint11. “What should be done for the man the king delights to honor?” 
- 
				Question 9 of 199. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint12. Haman 
- 
				Question 10 of 1910. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint13. They believed that because Mordecai was of Jewish origin that Haman would not be able to stand against him. 
- 
				Question 11 of 1911. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint14. The king’s eunuchs arrived to take Haman to Esther’s banquet. 
- 
				Question 12 of 1912. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint15. That the king grant her and her people their lives 
- 
				Question 13 of 1913. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint16. Who had done such a thing? 
 17. That it was Haman
- 
				Question 14 of 1914. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint18. That an order be written countermanding Haman’s orders to destroy the Jews 
- 
				Question 15 of 1915. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint19. That was because no document signed by the king could be revoked, a second document be written by Mordecai 
- 
				Question 16 of 1916. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint20. It gave the Jews the right to defend themselves against any armed forces that might attack them, their families and their property 
- 
				Question 17 of 1917. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint21. With happiness and joy, gladness and honor, feasting and celebrating 
- 
				Question 18 of 1918. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint22. He sent letters to all the Jews telling them to celebrate the memorial of these days as a time when the Jews got relief from the enemies and their sorrow was turned into joy and their mourning into celebrating and as a time for giving gifts to the poor. 
- 
				Question 19 of 1919. QuestionHere's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Here's the correct answer. Your answers can be adjusted later.Hint23. He was made second in command to the king and was preeminent among the Jews because He worked for the good of his people and spoke up for the welfare of all the Jews. 
(Esther Part 1 | Esther Part II)
 
				